Thomas Frank og Ivan Toney

Vi har hørt en stund at Brentford hadde bestemt seg for en prislapp på 100 millioner pund for Ivan Toney når januar vinduetr åpner. – Den 27 år gamle engelske spissen har blitt en svært målfarlig kar som er ettertraktet av en rekke klubber både i Premier League og Bundesliga.

I går tapte Brentford 0 – 1 for en av klubbene som har banket på døra en stund, Arsenal. Det var uten Ivan Toney som fortsatt er utestengt for brunn av brudd på bettingreglene. – Han har lov til å trene med laget, men ikke spille fotball igjen før 17.januar.

Les: Har allerede kjøpt hus i Madrid

Brenford manager Thomas Frank har klart å overbevise sine sjefer om at Toney er mer verdt for dem i laget enn det som kan bringes inn med et salg, selv om summen som kommmer inn på kontoen er over en milliard.

The Mirror melder idag det vi har sett en stund, nemlig at det ikke blir salg i vinter. – Aldri hvis Thomas Frank får det som han vil. I et intervju med BBC fortalte han de hadde låst døra og kastet nøkkelen.

Brentford, som tidligere i dag tapte 0 – 1 mot Arsenal i Premier League har ingen intensjoner om å selge Ivan Toney. Den engelske spissen er utestengt fra all fotballaktivitet frem til 17. januar 2024 for gamblingforselser.

Ivan Toney har vært med å skape oppture for Brentford, da han kom til klubben fra Peterborough sommeren 2020 var de fortsatt nede i Championship.

Les: Klorer seg fast i Manchester United selv om han er i konflikt med manager Erik ten Hag

Arsenal og Chelsea er de som har stått forrest, nå trolig uten nytte!.

Brentford har en helt ok sesong i Premier League. Uten det helt store freset har de 16.poeng etter 13.kamper på en 11.plass.