Kylian Mbappe

Hvis vi skal tro spanske medier er det bare et spørsmål om tid før Kylian Mbappe lander i Real Madrid. Den franske superstjernen har allerede kjøpet et hus i den spanske hovedstaden.

Det har vært en overgangssaga som var vart i flere år og skapt uvennskap mellom Paris Saint-Germain og Real Madrid det kan bli svært vanskelig å helbrede. Mbappe var nesten Real Madrid spiller sist sommer, men han valgte å bli i Paris og sikre seg en milliardavtale på et år pluss en opsjon på et til.

Les: Klorer seg fast i Manchester United selv om han er i konflikt med manager Erik ten Hag

Kylian Mbappe ble da den best betalte fotballspilleren i verden, helt frem til noen måneder senere da Cristiano Ronaldo valgte å spille ørkenfotball i Saudi-Arabia.

Neste sommer er Mbappe uten kontrakt, han har nektet å forlenge med de franske mesterne, til tross for at de har bygget en tropp i hans image og kvittet seg med hans nemesis Neymar.

Kylian Mbappe er verdt omtrent 200 millioner euro. PSG har selv kjøpt han fra Monaco for fem år siden for 180 millioner euro. Neste sommer går han gratis videre.

«Om tre uker kommer det til å skje noe stort med Mbappe,» sa spanske journalisten Jose Alvarez Haya til El Chiringuitos Twitch-kanal. «Mbappe ønsker bare å spille for Real Madrid neste sesong. Det er ikke i planene hans å fornye med PSG.

«Spissen legger fremtiden sin i hendene på Florentino [Perez, Reals president]. Han har allerede kjøpt et hus i Madrid. Mbappe mener at sommeren 2024 er tiden for å ankomme Real Madrid.»

Det har vært antydninger om at Erling Braut Haaland ville passe bedre taktisk, men den norske målmaskinen er under kontrakt i Manchester City til 2027.

Les: Kicker: Kliner til og presenterer Real Madrid legende Raul senere i dag

Og Mbappe kunne matche Vincius Junior perfekt uansett, til tross for nylige rapporter. Mens begge menn foretrekker å stille opp til venstre for en front tre, har Mbappe spilt over den siste tredjedelen i karrieren.

Utsiktene til at de to spiller opp foran Jude Bellingham – som har truffe levert så det holder siden han kom for 103 millioner euro fra Borussia Dortmund med 13 mål på 14 kamper.

Real Madrid møter bunnlaget Cadiz senere idag.