Haster med å vinne noe. (foto: liverpool, twitter)

Det foreligger ingen planer vi kjenner til om at Mohamed Salah er lei av Liverpool. Siden overgangen fra Roma i fjor sommer har Mohamed Salah gjort Liverpool store. Men som alle verdens superstjerner, er det trofeene som teller. Derfor kan en overgang ligge i luften.

Hedelig innsats belønnes ikke i fotball. Liverpool har ikke vunnet titler siden 2012, da Kenny Daglish ledet laget til i ligacupfinalen i 2012.

En som nå er tett på Mohamed Salah mener at dette ikke duger, skal Liverpool ha håp om å beholde den egyptiske spilleren.

Sammen skal vi til topps! (foto: liverpool, twitter)

– Salah kan forlate Liverpool om en sesong eller to dersom han ikke vinner troféer, sier landslagstreneren for det egyptiske landslaget til tv-kanalen ONSport.

Salah har faktisk bare et klubbtrofé å skryte av, som vinner av den sveitsiske ligaen med Basel tilbake i 2013.

Les: Cardiff vil ha Liverpool-spiller i januar

32 mål på 36 Premier League-kamper for Liverpool forrige sesong, viser at klubben trenger 26-åringen. Salah, han trenger trofeer.

Hvis vi opplever Salah i Liverpool-drakt om tre-fire år, er sannsynligheten derfor stor for at Liverpool endelig har lykkes med å hente hjem noe til premieskapet på Anfield.

På lørdag skal Salah og Liverpool ut mot Watford i Premier League. Tror du at Liverpool vinner, får du 10 i odds som ny kunde hos Betsson.

Har det gøy – trenger også titler. (foto: liverpool, twitter)

Les: Liverpool-stjerne har signert ny kontrakt!