André Villas-Boas

Det blåser kraftig i Olympique de Marseille om dagen, såpass ille er det at Andre Villas-Boas oppsigelse på direkten ikke er det verste for klubben som pr nå ligger på 9 plass i Ligue 1. – Det spørs om de beholder den plassen etter dagens kamp, de tar imot Paris Saint-Germain på Stade Vélodrome.

President Jacques-Henri Eyraud leder nå en klubb hvor alle krangler med alle og hvor det kontinuerlig lekker «skandaler» til pressen. – Marseille måtte på fredag rykke ut i pressen og på det sterkeste dementere at deres amerikanske hovedeier Frank McCourt arbeider med å selge klubben.

Les: 21 år gamle Max Aarons er garantert Premier League spiller igjen snart

Klubben skal også ha gjennomført krisemøter med spillerne, noen av de har snakket om å streike etter det mange mener er dårlig behandling av deres manager.

Marseille og manager Andre Villas-Boas kvittet seg med hverandre etter en kort med særdeles offentlig krangel tidligere denne uken. – Den portugisiske manageren sa opp på direkten etter klubben mot hans vilje hentet inn en Celtic-spiller på lån. Ettersom vi skjønner kommer det et juridisk etterspill.

Marseille trenger en ny manager og går etter en med erfaring, som har mulighet til arbeide i en skittstorm. – De har kontaktet Jorge Sampaoli har trent klubblagene Club Universidad de Chile, Club Sport Emelec, Sporting Cristal og Sevilla FC og landslagene til Chile og Argentina

Jorge Sampaoli har gitt klar beskjed om at han ikke godtar overkjøringen som Andre Villas-Boas ble utsatt og at klubben må rydde opp i sine interne problemer før han tiltrer. Og sist, men ikke minst Sampaoli har presentert et solid lønnskrav.