Ørjan Nyland(foto: Sevilla)

Den spanske storklubben Sevilla har ikke fått til noe siden de sparket Julen Lopetegui i oktober 2022.

På løpende bånd har Jorge Sampaoli, Jose Luis Mendilibar og Diego Alonso holdt i tømmene på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Igjen i desember da Sevilla var på kanten av nedrykk fra La Liga måtte nye koster på plass. – Quique Sánchez Flores som faktisk har løftet klubben opp fra nedrykksstreken og inn på trygg mark.

Nå er det slutt for den 59 år gamle spanske manageren.

Les: Vil tilbake til Premier League etter Bayern München kollaps!

Landslagskeeper Ørjan Nyland må for fjerde gang på ett år forholde seg til en ny manager i Sevilla. – En del snakker om en retur for Julen Lopetegui, mens andre vil gå enda lenger tilbake i klubbhistorien og hente tilbake Jorge Sampaoli som også er klubbløs.

La Liga-klubben melder i en uttalelse på egne sider at Quique Sánchez Flores ikke blir med videre etter sesongslutt. «Jeg vil takke ham. Klubben var i en svært alvorlig situasjon, og med hardt arbeid har han fått oss tilbake på sporet» sier Sevilla-president José María del Nido.

Fjorårets europaligavinner jakter på sin sjette trener på to år. Julen Lopetegui hadde rollen i tre år før han fikk sparken høsten 2022. Nyland ble i fjor sommer hentet til Sevilla på fri overgang etter et opphold i tyske RB Leipzig. Han har spilt samtlige seriekamper i Spania siden slutten av januar.

Les: Følg ishockey-VM på Nomini Nettcasino

Sunnmøringen har en kontrakt som varer ut neste sesong.