Det ble liksom aldri helt det samme etter at Zlatan sluttet å kaste fotballtryllestøv på MLS-klubben. Klubben som har huset David Beckham (og vår egen Ola Kamara med 14 scoringer på 32 kamper), har en rik tradisjon med å hente stjerner fra de største ligaene. Nå jobbes det for å overtale en av de større Premier League-stjernene fra tiden rundt 2015.

Tidligere United-spiller Chicharito er for tidens LA Galaxys «posterboy», men er ikke i nærheten av å kopiere Zlatan. 24 scoringer på 41 kamper er solid, men ingenting mot supersvenskens 53 scoringer på 58 kamper.

Les: Har åpnet seg opp en gedigen Arsenal-mulighet hos Bayern München

Ifølge en tidligere tyrkisk landslagsspiller jobber LA Galaxy nå for å hente over Mesut Özil. Den tidligere Arsenal-spilleren forlot Premier League i 2021 med et så som så ettermæle etter sesonger med skader og kritikk av innsatsnivået, men ingen kan ta fra offensive midtbanespilleren at han var en av de ypperste i verdens tøffeste liga i sine beste år under Arsene Wenger.

Var også happy days. (foto: özil, twitter)

Overgangen til Fenerbahce har ikke vært noen spesiell suksess. Forventningene var store til den kreative midtbanespilleren med spill for Real Madrid og Arsenal. Det har blitt 37 kamper i Fenerbahce-drakt, med 9 scoringer og 3 assists. I den siste tiden har 33-åringen vært fryst ut av troppen til Ismail Kartal etter en konflikt, noe som trolig ender med exit i sommer.

Kompisen Ridvan Dilmen forteller.

– Jeg møter Mesut annenhver uke og jeg kjenner til interessen til Los Angeles (Galaxy). Jeg har allerede sett en skriftlig bekreftelse på interessen, sier Dilmen ifølge Goal.

(foto: özil, twitter)

Les: Har satt Alexander Sørloth øverst på ønskelista

For LA Galaxy kan dette bli en skikkelig spennende signering – hvis Özil er tent på oppgaven.