Jesper Lindstrøm on a roll. (foto: eintracht, twitter)

Jesper Lindstrøm var en av de hotteste midtbanespillerne i Bundesliga forrige sesong. Den danske landslagsspilleren var en periode linket til Liverpool og Arsenal, speidere fra Crystal Palace, Leeds og Everton var også observert flere ganger på tribunen når Lindstrøm var på banen i Eintracht-drakta. I sommer valgte 23-åringen likevel bort Premier League.

Det endte med Napoli-signering til 25 millioner euro, et valg som der og da så spennende ut. Få klubber imponerte så mye forrige sesong i Europa som Napoli, en historisk Serie A-tittel for første gang på over tre tiår ble kronen på verket. Nå er festen over.

LES: Trenger en milliard til toppsignering – tvinger frem salg av tre Arsenal-spillere

Fem kamper inn i sesongen sliter Napoli sportslig, 8 poeng på fem kamper er milevis unna forrige sesongstart. For Lindstrøm har dette blitt en traurig overgang fra posisjonen som selvskreven i førsteelleveren hos Tysklands 7. beste klubb til benken til de regjerende Serie A-mesterne.

Før landslagspausen hadde 23-åringen 16 fattige minutter mot Lazio, de tre siste kampene har det blitt totalt 1 minutt på banen. Nå reagerer Napoli-supportere.

Den italienske journalisten Ciro Troise forteller.

-Lindstrøms manglende spilletid er et tema som blir diskutert flittig av både medier og supportere, begynner Troise til Bold.

– Der hersker en utbredt holdning om at der burde være større tillit til en spiller som kostet 25 millioner euro. – Lindstrøm kom som erstatning for Hirving Lozano, som har noen helt andre egenskaper. Lozano er en ekte ving som er dyktig til å strekke ut spillet, mens Lindstrøm i større grad er en offensiv midtbanespiller, sier journalisten.

Som tror fortsatt på at Lindstrøm får muligheten til å etablere seg.

Vi vet ikke om Lindstrøm hadde fått mer spilletid på Anfield eller Emirates, men det virker som Napoli ikke helt har en plan for hvordan de skal bruke den danske landslagsspilleren.

LES OGSÅ: Har overbevist Ten Hag og gjengen

Med EM-sluttspill neste sommer tipper vi Lindstrøm ikke var klar for å gå inn i oktober med rundt kvarteret på kamparenaen.