João Cancelo

Dyktig og skremmende er en beskrivelse som går igjen i spansk presse om dagen. João Cancelos intervju etter å ha scoret vinnermålet for Barcelona i kampen mot Celta Vigo på lørdag har skremt mange sarte mennesker.

Joao Concelo kom opp fra back-posisjon på 2 – 2 og scoret et minutt før ordinær tid vinnermålet.

Les: Victor Osimhen er fly forbanna! Sletter alle Napoli-bilder

Det ble til et intervju som er mye mer omtalt enn selve målet!

João Cancelo er på lån hos Barcelona frem til neste sommer. Det var en umiddelbar sukesss. Barcelona skal ha kommet til muntlig enighet med Manchester City om en permanent overgang for João Cancelo, melder El Chiringuito. Det skal være snakk om en overgangssum på 35 millioner euro for 29-åringen.

Barcelona-forsvareren Joao Cancelo ga et intervju etter kampen etter at han scoret en dramatisk siste gisp-vinner mot Celta Vigo. Og tro meg, du vil ikke glemme denne så lett.

Antony: The Times: Tilbake i Manchester

Med ti minutter igjen av kampen lå katalanske gigantene to mål under etter scoringer fra Jørgen Strand Larsen og Anastasios Douvikas.I det 81 og 85 satte Robert Lewandowski inn to mål. – Det siste etter flott forarbeid fra Cancelo.

Og så, med ett minutt igjen av normal tid, sendte den portugisiske forsvarsspilleren Camp Nou i delirium med en pen avslutning fra kloss hold. Det var viktig for alle!.

Etter kampen prøvde Cancelo å være ydmyk.

«Jeg var tapt i kampen. Jeg gjorde mange tekniske feil som ikke er normale i spillet mitt. Jeg måtte forbedre og snu ting,»

«Jeg prøvde å gi alt til slutten, og vi klarte å komme tilbake og å vinne er det viktigste. Hvis jeg opptrer, vil klubben elske meg. Hvis ikke, vil de sparke meg ut.»

I tillegg til hans beskjedne kommentarer om lørdagens visning på Camp Nou, så mange mennesker hans ganske skremmende ansiktsuttrykk midtveis i intervjuet.

Her er hvordan sosiale medier reagerte på klippet.

«Bruh jeg hoppet faktisk,» mens en annen kommenterte: «Jeg er overbevist om at han er en vampyr som kjemper mot trangen til å spise den journalisten.»

«Sergi Roberto fra 2015 hadde kroppen sin og dro under intervjuet,» og en fjerde la til: «Først trodde jeg at dette var et Snapchat-filter.»

Barcelona-manager Xavi hyllet lagets «vinnerkarakter» etter sluttsignalet.

«Vi spilte ikke bra (men) kom opp med det episke, og viste vinnende karakter,» sa han. «Historisk har vi manglet det. Dette viser generasjonsskiftet vi har, de ga seg ikke, to null nede hjemme.»

«Jeg tror denne generasjonen kjemper til slutten. Det som skjedde i dag er et enormt vendepunkt for å vinne karakter, vi spilte ikke bra, men det handler om karakter, tro, det episke.»