Lufta gått ut, Lautaro?(foto: inter, twitter)

Frem til begynnelsen av juli har Barcelona eller andre beilere mulighet til å løse ut utkjøpsklausulen på rundt 1,2 milliarder kroner. Litt av en kontrast til dagene i 2018 da spillerens agent prøvde å finne klubb til klienten sin.

Martinez spilte for Racing Club men hadde ambisjoner om å komme seg over til Europa. Agent Luis Ruzzi gikk derfor runden til Roma og Atletico Madrid i 2018 og kunne tilby klubbene Martinez for rundt 85 millioner kroner (ja du leste riktig)

Les: Spillerbussen angrepet etter målløs kamp

-Jeg tilbud Martinez til Roma for 85 millioner kroner (omregnet) i januar 2018. Det var utkjøpsklausulen i Racing på det tidspunktet, men de takket nei, sier agenten til Tuttomercatoweb.

Så var det til neste dør.

-Vi snakket også med Atletico Madrid, men det ble ikke til noe der heller. 20. januar ble utkjøpsklausulen hevet til 210 millioner kroner. Etter dette slo Inter til, avslutter Ruzzi.

Les på F7: Vanvittig! passerer en milliard dollar

25 mål på 66 kamper senere må du ut med over milliarden. Vi tipper Roma og Atletico klør seg i hodet og lurer på hvordan de kunne gå glipp av denne unike muligheten.

Les: Roma har 200 millioner euro i gjeld, det har fått Jürgen Klopp til å tenke