Nicolo Zaniolo og Lorenzo Pellegrini legger skumle planer

Tottenham har lenge ønsket seg Nicolo Zaniolo, helt siden han signerte med Roma i 2018 har de ergret seg over at 21 åringen ikke signerte med dem. Både tidligere manager Mauricio Pochettino og nåværende manager Jose Mourinho har nesten kontinuerlig hatt speidere til å følge med på unggutten.

Tottenham øynet muligheten for et varp tidligere i sommer, da Roma hadde store økonomiske utfordringer. – Slik er det ikke lenger, hvis de skal sikre seg Playmakeren i sommer må de trolig ut med minst 200 millioner ekstra. – Jose Mourinho har fortalt Daniel Levy at hvis han vil ha topp fire neste år er det ikke noe annet valg enn å bla opp.

Les: Ansu Fati ber om å få bli, mens Coutinho vil heller tilbake til Premier League

Nicoli Zaniolo er også ønsket av gamleklubben Inter Milan selv om han aldri spilte på deres førstelag kjenner de hans kvaliteter.

Roma, som har fått nye eiere har signalisert at det ikke blir noe billigsalg og for Nicolo Zaniolo spesielt har de uttalt etter et planleggingsmøte: «alle ideer om et salg ble forkastet».

Fire klubber har allerede budt 50 millioner euro i tillegg til Tottenham er det Juventus, Borussia Dortmund og Barcelona.

Mourinho har allerede forbedret sine defensive midtbanealternativer med ankomsten av Pierre-Emile Hojbjerg. Men Zaniolos tillegg vil gi Tottenham den kreativiteten de har savnet siden Christian Eriksens reiste til Inter Milan.