Dayot Upamecano

RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano har truet med å sende inn en forespørsel om overføring dersom hans utkjøpsklausul på 55 millioner pund ikke blir aktivisert i sommer.

21-åringen har blitt en av Europas mest etterspurte forsvarsspillere etter en fantastisk sesong i Bundesliga, og Gunners hadde etter sigende et bud i fjor sommer som de er villige til å øke i år.

Les: Spansk media: Griezmann tar over United-drakten til Sanchez

Faktisk har Upamecano selv avslørt at det er alvorlig interesse for hans signatur.

Ifølge Bild, er Upamecano desperat etter å ta steget til neste nivå og er forberedt på å tvinge gjennom en overgang dersom utkjøpsklausulen hans – som avtar hver sesong – ikke blir oppfylt.

Arsenal er ikke alene Tottenham, Bayern München og Barcelona forbereder alle et bud, men det er ikke sikkert de er villige til å betale klausulen.

Gunners manager Mikel Arteta tok i vinter skritt for å bedre forsvaret ved å hente Pablo Mari og Cedric Soares på lån, men det er et godt stykke igjen før laget er «friskmeldt».

Les: Paul Pogba og skandaleagent Mino Raiola uenige om Manchester United

Soares forventes å returnere til Southampton etter endt sesong, mens Arsenal trolig benytte seg av muligheten til å kjøpe Mari.

Tottenham har Toby Alderweireld og en spiller som definitivt er på vei opp i Japhet Tanganga, men med Jan Vertonghen er bare med frem til 30 juni, dermed trenger de en ny toppklasse forvarer. n