Thomas Tuchel

Det finnes ikke noe morsommere for fotballeksperter å tippe hvem som kommer til å overta for Ole Gunnar Solskjær nå som han snart får sparken. – Spesielt etter et tap og påfølgende støtte fra Manchester United pengemann Ed Woodward er det på plass med litt spekulasjoner.

Det rare er at Solskjær tippes som den neste som får sparken, mens managere lenger ned på tabellen sitter «trygt». – Den 47 år gamle tyske broiler manageren Thomas Tuchel har ledet Paris Saint-Germain til finalen i Champions League og vunnet den franske serien, til tross for sterke resultater, blitt stilt spørsmål ved om det snart er slutt.

Les: Strålende hærverk av en fransk kunstner

Bild skriver Paris Saint-Germain har flere alternativer til Thomas Tuchel hvis de skulle ønske å bytte han ut og de skriver også at Manchester United allerede skal ha vist interesse for den tyske manageren som en erstatter for Ole Gunnar Solskjær en interesse so også går motsatt vei. – De peker på den svake starten på Premier League sesongen til Manchester United.

De hotteste navnede til å overta for Thomas Tuchel er Mauricio Pochettino (arbeidsledig eks Tottenham manager), Roberto Mancini (Landslagssjef for Italia) og Massimiliano Allegri (arbeidsledig ex Juventus). – Alle, spesielt Pochettino er også omtalt som arvtagere til Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford.

Les: Ronaldo lyder nå kallenavnet CR750