Klubbpresident tar opp regninga. (foto: getafe)

Fotballsesongen ble brått avsluttet rundt i verden. Tilbake sitter trofaste supportere som har betalt for sesongkort, men som nå må se pengene «tapt». Hos La Liga-klubben Getafe skal du ikke straffes for å ha forhåndsbetalt for en sesong som aldri kom i mål.

For selv om ligaen gjenopptas, spilles kampene selvfølgelig uten tilskuere. Klubbpresident Angel Torres hos Getafe mener det er en selvfølge at de lojale supporterne får sesongkortet sitt automatisk forlenget.

Les: Planla å bruke alt på Neymar, henter likevel «The brain of Juventus»

Dermed deler klubben ut 13 500 gratis sesongkort for 20/21. Nå er Getafe i en komfortabal økonomisk situasjon i krisen, og har også sportslig en gedigen mulighet med sin 5. plass i La Liga til å kjempe seg til Champions League-kvalifisering.

-Jeg har ikke gått konkurs og har ikke brukt kompensasjonsordningene, så statskassen er uberørt. Jeg tar risikoen og betaler av egen lomme hvis det er nødvendig, sier Torres til Radio Marca.

Vi kjenner at vi kommer til å heie på Getafe når La Liga gjenoptaes. Denne klubben har virkelig fortjent å få CL-spill som belønning.

Go Getafe!

Les: Leeds sikker «gullgutt» velger dem foran «hele» Premier League