Sånn vi liker å se Conte. (foto: spurs, twitter)

Når Jose Mourinho begynner å skylde på alt og alle – bortsett fra seg selv – vet vi at det begynner å nærme seg slutten. The Special One har fulgt det samme mønsteret de siste klubbene han har ledet, nå kommer den samme visa i Roma. På lørdag kom en nødvendig 2-0 seier mot Frosinone i Serie A, men seks poeng bak topp fire på tabellen etter syv kamper gir ingen signal på at Roma endelig skal kjempe seg tilbake til Champions League. I den evige stad gjøres det klart for et skifte.

Nå hører det med til historien at Mourinho takket nei til flere tilbud for å følge prosjekt Roma videre til mer enn en Conference League-tittel, men for AS Roma handler det nå om å gjør klart for frivillig eller tvungen exit for Mourinho.

LES: Messi ringte dommeren han hadde skjelt ut

Ifølge Sport Mediaset har Roma-ledelsen peilet seg inn mot Antonio Conte for neste sesong. Itaiieneren har stått uten jobb siden nedturen hos Tottenham, det siste han gjorde før han forlot Serie A i 2021 var å gi tittelen til Inter Milan.

Da får vi se om Mourinho kjører løpet ut resten av sesongen, eller om det må iverksettes en Plan B. Velger Roma å sparke Mourinho og hente inn Conte for comeback i Serie A, blir det en dyr affære for klubben. Mourinho skal ha sin kompensasjon, mens Conte ikke rikker på seg før han får minst 8 millioner euro i årslønn.

LES OGSÅ: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på