(foto: liverpool, twitter)

Jurgen Klopp er villig til å la Liverpool-stjernen gå til Premier League-klubb i januar som en del av fornyelsen av troppen.

Skadeplagede Alex Oxlade-Chamberlain vil bli tilbudt sin tidligere klubb Southampton før januarvinduet ettersom karrieren hans på Merseyside nærmer seg slutten.

LES OGSÅ: Van Dijk røper den beste han har spilt med

Midtbanespilleren har tilbrakt de siste fem og et halvt årene på Anfield, men med kontrakten hans som går ut ved slutten av sesongen, har klubben ingen intensjon om å fornye den siden engelskmannen er langt bak i køa hos Jurgen Klopp.

Kom aldri tilbake: Alex Oxlade-Chamberlain skadet seg semifinale mot Roma i Champions League.

På et tidspunkt så det ut til at 29-åringen skulle virkelig bli en hit på Anfield, men en kneskade mot Roma i Champions League-semifinalen i 2018 skulle gjøre det vanskelig.

KULTHELT: Nærmer seg sin første manager-jobb!

Oxlade-Chamberlain fant aldri tilbake til formen, og vil derfor ikke bli tilbudt ny kontrakt.

Football Insider rapporterer at Oxlade-Chamberlain vil bli tilbudt til Southampton i januar da Liverpool ønsker å få inn penger litt til friske ben på midtbanen, før han kan forlate klubben gratis til sommeren.

Klopps midtbane er klar for en fullstendig fornyelse før starten av neste sesong, og har vært et av problemene for Liverpool i den vanskelige høstsesongen.