Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med hvordan laget opptrådte mot Napoli (foto: liverpool, twitter)

Selv om Jürgen Klopp vet han ikke har makt til å holde spillere borte fra landslagene sine, gjør Liverpool-manageren i det minste et forsøk på å påvirke landslagstrenerne «til å være litt greie» mot Liverpool.

Det dreier seg selvfølgelig om Virgil van Dijk og Joe Gomez. De to midtstopperne har for Klopp og Liverpool-supporterne vært fraværende i altfor lang tid. Dette kan koste de regjerende Premier League-mesterne en kvalikplass til Champions League. For uansett hvordan man snur og vender på det, van Dijk og Gomez har vært enorme i midtforsvaret til Liverpool.

Les: Uten tvil: Jesse Lingard skal kapres

Denne sesongen har det blitt 5 Premier League-kamper på nederlenderen, 7 på engelskmannen.

Fortsatt ikke tilbake og med EM-sluttspillet rett rundt noen få hjørner, begynner Klopp å bekymre seg for neste sesong. Hentes nettopp rehabiliterte van Dijk og Gomez og kastes inn i EM-kamper der samtlige spillere er klare for å gjøre alt for nasjonens seier, kan oppkjøringen til neste sesong gå rett i vasken.

-Det blir ikke min beslutning, men for å være ærlig, er det utfra informasjonen jeg har usannsynlig (at van Dijk og Gomez i EM). Det handler ikke om at jeg ikke lar dem reise, for det vil jeg ikke være nødt til å gjøre under alle omstendigheter, men det er på grunn av skadenes omfang. Vi håper alle at de vil være klar til å starte preaseason med oss, sier Klopp til Sky Sports.

Som sender en ikke så stille bønn til Frank de Boer og Gareth Southgate.

Les: Italiensk media: Juventus legger Ronaldo ut på «brann-salg»