Seks uker uten en skikkelig backup for Alisson kan bli kostbart.

Manager Jürgen Klopp skal ha fortalt Liverpool-sjefer for de fem spillerne han ønsker at klubben skal prioritere i de neste to overgangsvinduene.

Europa- og verdensmesterne er på god vei til å avslutte sin 30-år lange ventetid for å lande en ligatittel, noen fans er faktisk fortsatt nervøse til tross for 13 poengs ledelse og en kamp mindre spilt enn Leicester på andreplass.

Les: «Jeg tror dette er den beste veien for å spille på Lerkendal for Rosenborg»

Klopp planlegger for minst 30 gode år for klubben og vil bygge suksess på Anfield han har ha utarbeidet en kjøps-liste til sportslig leder Michael Edwards .

Goal skriver at Klopp har Sevilla-spiller Diego Carlos øverst på ønske listen. Brasilianeren har vært i ypperlig form siden han kom til Los Nervionenses fra Nantes i fjor sommer, og det hevdes at de røde er villige til å oppfylle utkjøpsklausulen på 75 millioner euro i kontrakten hans.

Et partnerskap i et allerede sterkt forsvar for Carlos med Virgil van Dijk ville helt sikkert være meget bra. 26-åringen kan tilføre mer kraft og konsistens i backline med slike som Dejan Lovren, Joel Matip og Joe Gomez alle lider av forskjellige skader de siste par sesongene.

Les: Bekreftet: Nok en Red Bull-spiller selges

I henhold til rapporten er Liverpool også opptatt av Brescia-midtbanespiller Sandro Tonali – vurdert til en latterlige 300 millioner euro av den eksentriske eieren Massimo Cellino. Tonali har blitt sammenlignet med Andrea Pirlo og prisen forventes å være nærmere 50 millioner euro.

Videre ønsker Klopp også at Liverpool skal signere en av Jadon Sancho eller Leon Bailey, to vinger som vil koste mellom 60 millioner euro og 100 millioner euro per stykk.

Og til slutt er det forstått at Klopp har uttrykt en konkret interesse for å signere Joe Gelhardt fra Wigan. Vi fortalte deg om Liverpools interesse for tenåringen allerede i oktober – og nå ser det ut til at noe kommer til å skje veldig raskt.