(foto: liverpool) Roberto Firmino

Liverpool gjør seg klar for møtet med Porto i Champions League. Jürgen Klopp mener at Coutinhos overgang har gitt plass for at en stjerne kan skinne på ny.

(foto: liverpool)

Roberto Firmino har vært helt elektrisk i det siste. Brasilianeren kunne feire sitt 20. mål for sesongen med scoring mot Southampton på søndag.

Liverpool-treneren mener mye skyldes at det er skapt plass etter Philippe Coutinhos overgang til Barcelona forrige måned. Ikke nødvendigvis at han spiller bedre, men slipper støy fra Coutinhos overgangsprosess.

-Da jeg kom til klubben sa jeg umiddelbart at jeg var glad for at Roberto spiller her. Jeg tror ikke han har blitt bedre i det siste, men det kommer tydeligere frem når hans prestasjoner ikke overskygges av Coutinhos situasjon. Om han er undervurdert? Jeg tror ikke han lenger blir det. Jeg vet ikke hva andre tenker om Firmino, men folk med «fotball-hjerne» vurderer ham riktig, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Der kom stikket til alle liksom-forstå-seg-påere. Vi gleder oss uansett til mer Firmino-magi!

Les også: Kinesiske gribber plukker nøkkelspillere