(c) bilde: FK Brann: Gilli Rólantsson og Rune Soltvedt

Denne vinteren har det vært lang mellom de gode nyhetene for Brann, klubben har blitt kraftig svekket ved at flere spillere har funnet veien til andre klubber.

På grunn av snøkaos ble første kamp i årets serie, mot Ranheim utsatt, så vi vet ikke hvor svekket de faktisk er.

Les: Utelatt, bare en Brannspiller sørget for flere mål i fjor

Etter dagens signering er det grunn til å være litt mer optimistisk.

Les: Kampen avlyst: “Drit i å kjør en slik backstabbing”

I dag kommer det imidlertid ut en god nyhet fra Bergen. Etter fire kontraktsforslag har endelig Gilli Rólantsson signert ny kontrakt med Brann.

Den nye kontrakten varer frem til 2020-sesongen.

Hovedtrener i Brann Lars Arne Nilsen hadde et sterkt ønske om å ha ham med videre, var viktig for at signerte under. Nå ønsker han å være med på å skyte Brann ut i Europa igjen.

«Vi har en sinnssykt spennende tropp og en spennende sesong i vente. Jeg håper vi kan få utløst det potensialet som finnes her. Dette er den beste troppen vi har hatt i min tid i klubben» sier Rólantsson til Brann sine sider.  .

Siden overgangen til Brann i 2016 er det blitt 37 kamper i den røde drakten. Sportssjef Rune Soltvedt påpeker at mannen fra Færøyene er blitt en viktig spiller for bergenserne.

Gilli er anvendelig og løser oppgaven godt enten han spiller på en av backene eller på vingen. Gjennom vinteren har han virkelig vist at han vil – og fortjener – å være med oss videre. Vi tror han kommer til å få en god sesong.

Det skal ha vært interesse fra flere klubber for Gilli, noe som sikkert er noe av grunnen til at det tok såpass lang tid å få til en avtale.Odd skal ha vært en av de fremste interessentene.

Sjekk ut oddsen