(c) Bilde: Bundesliga: Dayot Upamecano

I januar 2015 var Manchester United enige om en overgang for Dayot Upamecano med den franske klubben Valenciennes, men den gikk i vasken.  Upamecano hadde allerede besøkt treningsfeltet Carrington og trodde drømmen om spill på Old Trafford hadde kommet.

Men, som den franske avisen La Voix Du Nord skrev lå det administrative hindringer iveien og vintervinduet ble lukket uten en avtale. Velenciennes måtte selge og i det øyeblikket sommervinduet åpnet solgte de han til søkkrike RB Salzburg som et halvt år senere sendte han videre til søsterklubben i Bundesliga,RB Leipzig.

Les: Jose Mourinho vil redde jobben ved å hente drittlei superstjerne

Dayot Upamecano som nå har blitt 19 år kan denne sommeren endelig få sin drøm oppfylt. Manchester United har startet samtaler med RB Leipzig om en overgang verdt 100 millioner euro.

Sjekk ut oddsen i neste kamp

 

Telefoot har snakket med Upamecano som forklarte hva han tenker: «Når du er ung, drømmer du om Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United … Men for å komme dit må du jobbe. Jeg er veldig stolt av meg selv, veldig glad. Jeg må fortsette på denne banen. Etterpå må jeg sikte høyere. Min preferanse for øyeblikket er Leipzig. Vi vil se hva fremtiden bringer. »