Bilde Sandefjord Fotball

Sandefjord vet de trenger å biffe opp laget før neste sesong, laget var så nærme det går an å rykke ned og fortsatt overleve i Eliteserien i år. – De fleste eksperter regner med en enda tøffere Eliteserie som starter mandag 10.april.


Danilo Al-Saed forlater Eta Norra og Sandvikens IF for Eliteserien med Sandefjord. «Han har spilt på et lavt nivå i Sverige, men vi tror han takler overgangen til Eliteserien bra» sier Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard til klubbens hjemmeside.

Danilo Al-Saed forlot Enköpings SK for Sandvikens IF i februar 2021.

Les: Erling Braut Haaland ned på andreplass. Er ikke lenger verdens mest verdifulle spiller

I løpet av sesongen imponerte 23-åringen da Sandviken nesten tok seg til topps. Laget tapte mot Örgryte i super-etana-kvalifiseringen etter stor dramatikk.

Men det var det siste han gjorde i Sandviken. For i løpet rett før julaften er det klart at han legger igjen en nordover til Sandefjord i den norske toppdivisjonen, Eliteserien.

«Han er god en mot en, god til å utfordre og spille fritt sammen med andre. Han har en fremoverlent spillestil, er god i pressspillet og jeg tror han vil passe godt inn i vår spillestil. Han har valgt oss fremfor andre svenske og norske klubber, som vi liker. Han har spilt på et lavt nivå i Sverige, men vi tror han takler overgangen til Eliteserien godt», sier Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard til klubbens hjemmeside om Al-Saed.

Les: Klar for å dumpe en av sommerens største signeringer