Thomas Frank har kontroll på det meste.

Thomas Frank er vant til å få spørsmål om han er aktuell for trenerjobb hos andre Premier League-klubber i takt med oppsigelsene (nå totalt 10 i rekken denne sesongen). Dansken har ofret spørsmålet et smil, før han forteller han fokuserer på den daglige jobben hos Brentford. Nå mener en journalist som har fulgt Brentford ekstra tett siden 2021 at Frank definitivt er klar for oppgaven.

-Med den jobben han har gjort hos Brentford mener jeg bestemt at han fortjener å få muligheten i en topp-seks klubb i Premier League, begynner The Athletic-journalist Jay Harris til bold.dk.

LES: Thierry Henry hadde en bedre jobb i tankene enn de franske damene

Brentford er selv på en imponerende 8. plass etter 26 kamper.

-Han har bevist han er taktisk omstillingsdyktig og god til «spillerpleie». Han mestrer den hårfine grensen mellom å være spillernes venn og samtidig kunne sette seg i respekt og kreve mer, fortsetter Harris.

Likevel, på spørsmål om Harris tror Frank blir hentet til en topp-seks klubb i nær fremtid, drar Brentford-eksperten på det.

-Jeg frykter han ikke har et stort nok navn. Det virker som mange av toppklubbene går etter navnet og at treneren selv har vært en stor spiller.. Når det er sagt, kan jeg godt se at han tar over Tottenham eller Chelsea, jeg kan ikke se det skje med Arsenal, City, United eller Liverpool, avslutter Harris.

Frank startet hos Brentford som assistent i 2016, tok over som hovedtrener i 2018 og har siden ledet The Bees til suksess i verdens tøffeste liga.

LES OGSÅ: The Guardian: Chelsea eier Todd Boehly kjøper likegodt en klubb til

Med både Tottenham og Chelsea på trappene til et potensielt managerbytte kan det bli en interessant sommer for Frank – hvis han er klar for å slippe Brentford.