Argentinsk kjærlighet. (foto: fernandez, twitter)

Du skjønner noe er på gang når spillere ikke dukker opp på trening etter ferie. Vinterens overgangsvindu er åpnet, Enzo Fernandez tok seg en ureglementert nyttårstur til Argentina og misset Benfica-treninger på begynnelsen av uken. Ifølge overgangsjournalist Di Marzio er det hele avgjort.

Todd Boehly og gjengen har identifisert den argentinske VM-stjerna som must have. Overgangsjournalist Gianluca Di Marzio hevder Chelsea er i advanced talks med Benfica, der det ikke er noe å lure på lenger.

LES: Marca: Ronaldo planlegger en spektakulær retur til Champions League

Londonklubben er villig til å betale utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, fordelt over tre nedbetalinger. Kun de siste detaljene mangler, der Benfica samtidig har blinket ut erstatter for Fernandez i Racing Clubs Carlos Alcaraz (portugiserene har skjønt hvilken nasjonalitet som er i vinden).

Fernandez har selv blitt enig med Chelsea om overgangen, vi tipper 21-åringen ikke så behovet med å dra på seg treningsdrakten hos Benfica når det likevel blir flytting til London.

LES OGSÅ: Nottingham Forest dumper en av sommerens signeringer

(fra transfermarkt)

Rundt 1,2 milliarder kroner for en ung verdensmester. 21-åringen entrer verdens tøffeste liga med enorme forventninger til leveransene fremover. Vi ønsker Fernandez lykke til.