Vi tillot oss å bruke et bilde med CR7 fortsatt i United-drakt. (foto: united, twitter)

Marca har fulgt Cristiano Ronaldo tett gjennom Real Madrid-peridoden og har aldri helt sluppet La Ligas største stjerne gjennom et tiår. Nå hevder det spanske mediet at CR7 har manøvrert seg til en retur til Europa neste sesong.

Vi har så smått innsett at 37-åringen «er tapt» for europeisk liga, der forretningsmannen Ronaldo har tatt over styringen og valgt milliardinntekter fremfor prestisje og utvidelse av rekordene sine. Ifølge Marca har Ronaldo likevel posisjonert seg for et comeback.

LES: Nottingham Forest dumper en av sommerens signeringer

Det spanske mediet hevder Ronaldo har bakt inn en klausul i kontrakten med Al-Nassr, som åpner opp for utleie til Newcastle. Premier League-klubben har som kjent saudi-arabiske eiere, noe som forklarer det konkrete klubbvalget.

Men Ronaldo har fått nok av spill i europaligaen med Man United. Forutsetningen for at Ronaldo returnerer på utleie til Newcastle, er hvis klubben lykkes med å kvalifisere seg til Champions League. Med en tredjeplass i Premier League og fire poeng foran Tottenham på 5. plass, ser det akkurat nå ut som dette kan bli en realitet.

Ronaldo har scoret 140 mål i Champions League, 11 flere enn Messi, og skal ifølge Marca være fast bestemt på å beholde rekorden som mestscorende ever i CL.

LES OGSÅ: Frister med Lewandowski for å kapre Manchester United sitt spissmål

Da får vi se om 1. Newcastle gjør jobben, 2. Ronaldo holder seg i akseptabel kampform i Saudi-Arabia.