Utskjelte Romelu Lukaku gjorde det han er betalt for. (foto: roma, twitter)

Den belgiske kraftspissen Romelu Lukaku gjør sitt ytterste for å bryte alle bånd til Chelsea med å fortelle alle det ikke var hans skyld det gikk så dårlig for han i London-klubben og at ingen vet hva de driver med.

Det virker som om den 30 år gamle spissen liker å lage bølger også utenfor banen. – I sommer var han enig med Juventus om et låneopphold, men valgte etter alt var avtalt å heller gå til Roma, en avgjørelse vi alle kunne lese om i media, inkludert Juventus.

Les: «Jeg spiller i Saudi-Arabia for pengenes skyld»

Du trenger ikke være fotballprofessor for å vite at Romelu Lukaku ikke har noen fremtid i Chelsea. Dette til tross for at han har kontrakt med «The Blues» frem til sommeren 2026 og ble kjøpt for 113 millioner euro for bare to år siden.

Den høyreiste spissen er for tiden på lån hos Roma hvor han har scoret syv mål på åtte kamper. Starten på en mulig vellykket sesong, for han, ikke for Roma som sliter. Det kan åpne for muligheter for 2024/25 sesongen, men en retur til Stamford Bridge er ikke aktuelt uansett hvor bra det går i Serie A. (Chelsea har latt seg lure av det allerede)

Chelsea allerede har fikset en fast utkjøpsklausul for Lukaku som trer i kraft fra sommeren 2024. Den skal bare være på 45 millioner euro.

Les: Norsk landslagsspiller ødela Mason Greenwoods jubelkveld

I søndagens skjebnekamp mot Cagliari, hvor Roma vant 1 – 4 sto Romelu Lukeku for to av målene.

Les på F7Sport: Iga Swiatek wins in Beijing and makes history again!