Rekdal på Lerkendal. Foto: Rbk.no

Du må helt tilbake til 2018 sist gang Rosenborg vant Eliteserien, siden det har de egentlig ikke vært en seriøs gullkandidat. – Det har vært for langt opp til Molde og Bodø/Glimt. – I år går det skikkelig dårlig.

Styreleder Cecilie Gotaas Johnsen opplyser overfor Adresseavisen etter mandagens 1-3-tap for Brann at Rekdal og assistenten innkalles til møtet som avholdes onsdag. «Førsteomgangen er ikke så god. Så blir det en langt mer sjanserik 2. omgang, hvor vi ikke evner å få ballen i mål. Så er det positivt at vi løfter oss etter pause. Men vi starter ikke kampen slik vi vil og bør»

Les: Karim Benzemas fremtid blir stadig mer tåkete

«Så tenker jeg at vi skal ha et styremøte til uka, hvor vi også skal ha en samtale med Kjetil (Rekdal) og Geir (Frigård). For å snakke litt om hvor vi er, og hvor utfordringene er. Vi står i dette, men har selvsagt en forventning om at det skal løsne»

Hun påpeker at det ikke ligger noe drama rundt trenernes deltakelse på møtet. Rosenborg ligger som nummer elleve i Eliteserien etter ni kamper. 16 poeng skiller opp til serieleder Bodø/Glimt, mens det er fem poeng ned til tabelljumbo Aalesund.

– Vi er tett på, og nå får vi muligheten til å ha en dialog med alle. Det er ikke mer drama enn det, sier Gotaas Johnsen, og forteller også at klubben har gjort dette tidligere.

Les: Med nye regler ville Liverpool kvalifisert seg til Champions League til tross for femteplassen