Rekdal på Lerkendal. Foto: Rbk.no

Vi må vente litt med å få Rosenborgs hovedtrener tilbake på skjermen som ekspertkommentator, men vi kan i mellomtiden glede oss over hans korte og konsise svar.

Etter et tre timers langt møte mellom styret i Rosenborg, Kjetil Rekdal og assistenttrener Geir Frigård møtte Rekdal pressen.

På spørsmål om han fortsatt er trener for Rosenborg svarte han: «Jada»

Les: Diogo Dalot har signert etter å ha forhandlet i fire måneder

Heldigvis er stemningen god på treningsfeltet 🙂 🙂 🙂

Og etter en liten pause forstod det krevdes mer for et nyhetshungrig norsk pressekorps: «Den sportslige biten som vi presenterte og gikk igjennom på hvordan vi jobber og hvordan vi skal spille, har spilt og forsøker å spille har ikke endret seg fra dag én. Vi ga styret en veldig god analyse på hvordan ting ser ut og hvordan vi skal komme oss opp og frem»

«et voldsomt kjør»

«Dagene har vært slik som det har vært helt siden jeg kom hit. Det har vært et voldsomt kjør fra dag én uansett om det går bra eller dårlig. Det er litt det som er prisen ved å være Rosenborg-trener».

Det begynner å bli lenge siden Rosenborg var en reel gullkandidat i Eliteserien, fra å være dominerende år ut og år inn har både Bodø/Glimt og Molde blitt mye sterkere. Sist gang Rosenborg vant Eliteserien var i 2008.

Nå er Rosenborg nærmere bunn enn topp. Bodø/Glimt leder med 25.poeng på 9.kamper – På samme antall kamper har Rosenborg 9.poeng 3.poeng over nedrykkstreken.

Når vi ser på formen til Brann denne sesongen, kan det tenkes det ville være sunt å ta turen ned i OBOS-Ligaen.