HamKam har sine folk ute for å ta imot keeper Julian Rekdahl Faye Lund

Tre dager for sesongen sparkes i gang for Hamar-klubben er keeper på plass, på lørdag tar HamKam imot Stjørdals-Blink på Briskeby i en sesong hvor planen er å kjempe i toppen i OBOS-Ligaen istedenfor å være redd for nedrykk.

Rosenborg-keeper Julian Faye Lund er på lån hos HamKam frem til 1.august. 21-åringen har tidligere vært på utlån til Mjøndalen i Eliteserien og i fjor stod han flere kamper for RBK da André Hansen ikke var tilgjengelig.

Les: Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

«Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale», sier Faye Lund til hamkam.no, som møtte ham på flyplassen.

21-åringen har tidligere spilt for Oppsal, Levanger, Mjøndalen og Rosenborg.

  • «Vi har hele tiden vært rolige på at vi ville få på plass en keeper i dette overgangsvinduet og er selvsagt veldig fornøyd med å bli enige med Rosenborg om en utlånsavtale» sier sportssjef Espen Olsen til egne sider.

Klubben er overbevist om at dette er bra: Faye Lund er en ung keeper som passer perfekt inn i HamKam, hvor vi skal gi unge og spennende spillere sjansen til å utvikle seg ytterligere, påpeker Olsen og legger til at 21-åringen står bokført med 36 eliteseriekamper for Rosenborg og Mjøndalen, i tillegg til 26 kamper for aldersbestemte landslag.

«HamKam er en klubb med både ambisjoner og stolte tradisjoner. For meg som en forholdsvis ung keeper er det avgjørende å spille mange kamper på så høyt nivå som mulig. Derfor passer HamKam perfekt for meg akkurat nå», sier Julian Rekdahl Faye Lund.

Les: Bekreftet: Gianluigi Buffon takker for seg