(c) Bilde: Viking FK: Bjarne Berntsen

Det virkert som om Viking hadde klart å tette hullene i skuta og spillte bedre fotball enn på på lenge, men nå har det blitt fire strake tap, nå sist 3 – 2 mot Jerv i OBOS-Ligaen.

Viking er nede på fjerdeplass, mens både Sogndal og Mjøndalen får «klatreprisen» med seier i sine fem siste kamper. Serieleder Aalesund ligger fire poeng foran Sogndal og Mjøndalen og tre poeng bak dem igjen på fjerde, Viking.

Les: Her er grunnen til at Diego Maradona bruker to klokker

Mer penger enn vett?

Nå får hovedtrener Bjarne Berntsen mest sannsynlig med å rutte med i opprykkskampen. Styret godkjente i går en avtale med investorer som vil gi klubben 4 millioner til spillerkjøp i sommer. – De håper det skal gi dem litt ekstra push i den meget tøffe kampen om opprykk.

Viking har som kjent dårlig økonomi og fordi klubben fortsatt er underlagt en handlingsplan hos Norges Fotballforbund (NFF), går alt av kostnader knyttet til nye spillere inn under de fire millionene som er stilt til disposisjon.

Viking-direktør Eirik W. Henningsen ønsker ikke å gå i detaljer, men bekrefter overfor Aftenbladet at det foreligger en avtale der klubben får tilført friske midler til å forsterke laget.

Må godkjennes av NFF

Avtalen må godkjennes av klubblisensnemnda i NFF ettersom Viking fortsatt er i gul sone hos forbundet. Alt som skjer utover innrapportert budsjett må via kontorlokalene på Ullevaal i Oslo.

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste