Glasner rigger for mer suksess.. (foto: eintracht, twitter)

Vi må innrømme at etter å ha sett Jens Petter Hauge bli med på reisen som endte ved trofébordet i europaligaen og fulgte opp med permanent overgang, har interessen for klubben økt. Nå planlegger Eintracht å hente inn en argentinsk senterforward som leverer 7 scoring i en sesong med lite spilletid.

Ikke mange dagene etter seieren i Europaliga-finalen mot Rangers sørget Oliver Glasner for at Hauge og Kristijan Jakic på innleie ikke forsvinner før neste sesong. Nå jobbes det med å hente inn en Bayer Leverkusen-spiller.

LES: James Milner har takket nei til to Premier League-klubber, men ja til den eneste rette

Det er Kicker som hevder Eintracht Frankfurt har tatt opp interessen for Lucas Alario. Den argentinske spissen ble skjøvet bakover i spilletidskøen hos Bayer Leverkusen da Sarzar Azmoun ble hentet inn fra Zenit St. Petersburg i januar (godt timet). Ifølge Bulinews har Alario vært ryktet til en retur til Sør-Amerika i sommer, men Kicker hevder spilleren er inne i «advanced stage» av forhandlingene med Eintracht.

(fra transfermarkt)

29-åringen har hatt betydelig mindre spilletid under Leverkusens nye trener Gerrardo Seoane. Likevel har det blitt 7 scoringer på 996 minutter fordelt over 33 kamper.

Interessen for Alario er ikke ny. Ifølge Kicker vurderte Eintracht signering av senterforwarden forrige sommer. Nå er klubben klar for å trykke på utkjøpsklausuls-knappen på 6,5 millioner euro. Oliver Glasner bygger videre.

LES: Mundo Deportivo: Kjempet MOT Xavi i El Clasico – venter nå på tilbud fra Barcelona-manageren