Eddie Howe forlenger med Newcastle.

Newcastle trenger helt sikkert forsterkninger på høyre. Altfor ofte gjennom sist sesong ble angrepene for forutsigbare, veldig ofte stangende i midten uten å benytte kantene. Manager Eddie Howe klarte å reparere en del av dette på vårparten, men var klar på at en prioritet denne sommeren var minst en ny høyreving.

Sky Sports melder i dag at Newcastle har kokt det ned til to kandidater som begge skal være aktuelle. 22 år gamle Moussa Diaby som har en avtale med Bayer Leverkusen frem til sommeren 2025 blir trolig litt dyrere og vanskeligere å hente enn Ismaila Sarr som har fått friere hender etter Watford rykket ned til Championship.

LES: James Milner har takket nei til to Premier League-klubber, men ja til den eneste rette

Det er «ingen» som tør spå hva Rob Edwards som overtar for Roy Hodgson gjør i managerstolen på Vicarage Road. – Det nærmeste ekspertene kommer en slags forventning av Edwards er at han har en naturlig trenerstil som tar ting på sparket. Edwards har ledet ungdomslaget til England og andre ungdomslag. Nå sist forlot han Forest Green Rovers i League Two til stor irritasjon fra fans og resten av klubben.

24 år gamle Ismaila Sarr har kontrakt to år til med Watford, nå er det opp til klubbens nye manager om det blir salg eller ikke.