Kepa Arrizabalaga

Chelsea manager Maurizio Sarri kjemp på kanten av stupet og er tippet som avskjediget av samtlige eksperter om kort tid. – Etter den meget spesielle hendelsen med  målvakt Kepa Arrizabalaga etter den bizzarre hendelsen i ligacupfinalen mot Manchester City har keeperen sagt unnskyld og manageren jobbet på høygir får å ikke miste garderoben. 

Vi har valgt å vise episoden med arabisk kommentator (tror jeg) for å komme inn i den rette stemningen.

Les: Real Madrid legger 1,6 milliarder og James Rodriguez på bordet

 

På onsdag tok de imot Tottenham på Stamford Brigde og vant 2 – 0 det ga manageren et pusterom og minnet alle om at vi har å gjøre med en meget dyktig taktiker. – Chelsea ligger på 6 plass, to poeng bak Manchester City med en kamp mindre spilt.

Chelsea manager Maurizio Sarri har begravet stridsøksen med målvakt Kepa Arrizabalaga (og røkt fredspipe?) Nå sier manageren at Kepa snart er tilbake i mål:

– Som jeg har sagt på pressekonferansen etter Tottenham-kampen, situasjonen rundt Kepa er avklart. Han er vår førstekeeper, men vi er veldig glade for at Willy (Caballero) kan steppe inn i viktige kamper. Kepa vil være tilbake mellom stengene i en av de to neste kampene, sier Chelsea manageren ifølge Marca.

Som du kan se av post.match møte med pressen etter Tottenham kampen var det en hoppende glad Mauriizio Sarri som til og med har problemer med å plassere brillene foran øyene i begynnelsen.

Les: Chelsea med knallsterk seier – men hva skjer med keeperen?

På søndag reiser Chelsea til  Craven Cottage og møter Fulham som  ligger nest sist på tabellen.