Dean Henderson

Det ser ikke ut til at Dean Henderson vil returnere til Sheffield United for et tredje låneopphold, «The Blades» har intensivert arbeidet med ny keeper og lagt inn et bud på Aaron Ramsdale og Manchester United holder døra på gløtt for en retur i sommer.

Sky Sports melder at Bournemouth har avvist et bud på over 12 millioner pund fra Sheffield United for sin keeper og årets spiller. Dean Henderson har levert så til de grader i to sesonger i South Yorkshire, at Manchester United fans blir stadig mer høylytte i sitt krav om at han kommer tilbake til Old Trafford og eksperter mener han er klar for det engelske landslaget også og ikke bare under 21 laget.

Les: Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachin Watzke: «Har ikke snakket med Manchester United»

Blades-sjef Chris Wilder må se i øynene at Henderson trolig er tapt og at hans egen avgjørelse med å selge den nå 22 år gamle Ramsdale til Cherrries for bare 1 million pund for tre år siden var en tabbe.

Sky Sports melder videre at Bournemouth mener Ramsdale er på et lignende stadium i karrièren som Jordan Pickford da han begynte i Everton i 2017 for en innledende £ 25 millioner. – De har fortalt Sheffield United å komme tilbake med et nytt og vesentlig høyere bud eller holde seg unna.

Hendersons fremtid med sin moderklubb Manchester United, virker usikker. Den unge stjernekeeperen skal være i forhandlinger om en ny kontrakt på Old Trafford, den eksisterende avtalen går til 2022.

Tidligere denne uken hevdet Football Insider at Manchester United hadde gjort et «gjennombrudd» i sine samtaler med keeperen, som ikke har spilt en eneste seniorkamp for klubben.

Som om ikke det er nok, Chelsea manager Frank Lampard har pekt på Sheffield United-låntakeren som mannen for å erstatte den vinglete Kepa Arrizabalaga.

Lampard begynner imidlertid å bli «frustrert» i sine til nå resultatløse forsøk på å lokke Henderson fra Manchester.

The Sun skriver at Henderson ønsker forsikringer om å være Uniteds nr. 1 før han signerer en ny avtale.

I juli insisterte Henderson på at han kunne lete etter en “annen aveny” hvis hans United-drøm ikke ordnet seg.

Han sa til TV3: «Jeg tror det er klart for alle å vite det. Jeg vil spille for Manchester United og England.

“Det føles som om jeg alltid treffer en murvegg. Kanskje får jeg muligheten til [å spille for Man Utd], kanskje vil jeg ikke gjøre det, da må jeg se ned på en annen aveny. ”

Les: Tapte Joao Felix racet i fjor, har bedre startposisjon i år