Har det artig mens pengene jobber - og sender samtidig mer penger i ligakassa i England. (foto: Reynolds)

Da Ryan Reynolds og gjengen overtalte Ben Foster til å ta en siste runde på kamparenaen, var det en skikkelig prestisjesignering for Wrexham. Da var klubben i National League, Foster tidligere Manchester United-keeper som hadde lagt opp i september 2022. Mars 2023 hadde Reynolds og Wrexham overtalt Foster til å finne frem hanskene. Pensjonisten hadde noen avgjørende redninger som sendte klubben opp i League Two forrige sesong, så takket Foster for seg. Nå er en tidligere Manchester City-keeper snart i kategorien: «Får en telefon fra Ryan Reynolds».

Wrexham kjemper i sesongen etter opprykket om nytt opprykk. Blant topp-tre på League Two-tabellen har Wrexham taklet nivåstigningen utmerket. Kommer opprykk til League One, må troppen styrkes ytterligere. I Skottland gjør en keeper med 75 landskamper for England seg klar for å pensjonere seg.

LES: Ronaldo fikk god hjelp fra Georgina Rodriguez da han dro i gang Viking Thunder Clap

Joe Hart. 348 kamper for Manchester City, 2 Premier League-titler, 75 landskamper for England. De siste sesongene har 36-åringen voktet buret for Celtic og var viktig for Ange Postecoglous suksess med den skotske klubben forrige sesong.

Fortsatt selvskreven i startelleveren til Celtic holder 36-åringen seg uforskammet skadefri. På torsdag meldte Celtic likevel at Hart avslutter karrieren etter sesongen.

Når en toppkeeper har tatt den offisielle avgjørelsen om å legge opp, åpner døra seg for Ryan Reynolds. Wrexham-prosjektet har appell, så lenge karrieren til Joe Hart formelt er over, vil noen kamper for Wrexham ikke ødelegge CV’en til den tidligere City-keeperen.

Kan hende vi er i overkant kreative, men Hart passer utmerket til profilen «tidligere toppspiller som hjelper Wrexham til opprykk»

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United-legenden river opp sine forgylte røtter