Kasper Hjulmand har fått beskjed om den engelske u-landslagsspilleren.

Det danske fotballforbundet er verdensberømt for å gjøre dumme avgjørelser, de har vært i en slags konstant konflikt med sine egne spillere og har en enda mindre moderne holdning til kvinnefotball enn det det norske forbundet har.

I følge den danske avisen BT får ikke Åge Hareide forlenget sin kontrakt og de har tidligere i dag fortalt han om avgjørelsen. –  Han kommer til å sitte frem til kontrakten hans utløper etter EM i 2020.

Les: Fullstendig kaos hos Newcastle

Den tidligere FC Nordsjællands trener Kasper Hjulmand har vært en favoritt for DBU og unions nye fotballdirektør, Peter Møller en god stund. Møller har lenge vært klar på at Danmark har mer enn gode nok resurser og at landslaget bør ha en dansk sjef.

Merkelig at forbundet velger en som fikk sparken i mars på grunn av dårlige resultater og interne samarbeidsproblemer mot en som har klart å sy sammen et lag i trøbbel og levere resultater.

Les: Matthijs de Ligt forhandlinger skjer ikke i Manchester eller Barcelona

Åge Hareide var av naturlige grunner skuffet da han ble presentert med nyheten. Spørsmålet er derfor nå hva hans fremtid bringer i de kommende månedene. Hjulmand er uten jobb akkurat nå, og i teorien kan når som helst overta landets coaching post.

Når Danmark velger bort Åge Hareide til fordel for Kasper Hjulmand fra 1. august 2020, faller brikkene på plass også i Norge.

DA LARS LAGERBÄCK brukte pressekonferansen før Færøyene-kampen til å si at han neppe kommer til å forlenge med Norge, reagerte flere den at det ville være tjenesteforsømmelse av NFF å ikke snakke med Åge Hareide.

Les: Pet Sematary-katten er død