Igoh Ogbu

Det har tatt tid og flere treningsopphold i Trondheim, men nå er det glemt, Igoh Ogbu som akkurat har blitt 18 år er klar for Rosenborg. 

 

Igoh Ogbu: Akkurat nå er jeg bare veldig glad.

Den nigerianske midtstopperen har imponert under flere treningsopphold i Trondheim, og har nå signert en fireårs-kontrakt med RBK.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen: «Vi har lært Igoh å kjenne gjennom et års tid nå, og han kommer til å bli en fantastisk fotballspiller».

Ogbu er først og fremst aktuell som midtstopper og sentral midtbanespiller, men har også fått prøve seg som høyre back i vinterens treningskamper.

«I tillegg til å være en talentfull unggutt er han også en veldig fin type, og har glidd godt inn i spillergruppen. Det skal bli spennende å se utviklingen hans når han får trent i enda lengre tid sammen med laget».

(c) Bilde: RBK: Igoh Ogbu

Ogbu har foreløpig fått drakt nummer 30 i Rosenborg. Selv er 18-åringen strålende fornøyd med overgangen fra Fortuna.

«Jeg har hatt en fantastisk tid i klubben. Det var litt uvant i starten, men det har blitt bedre for hver gang jeg har vært her.

Dette tror jeg er et veldig fint steg for meg i karrieren. Drømmen min er nå i ferd med å gå i oppfyllelse. Akkurat nå er jeg bare veldig glad».