Paul Pogba

Det er mange som måpende har fulgt meg Manchester United manager Jose Mourinho sin behandling av inntil Neymar, verdens dyreste fotballspiller Paul Pogba. 

Franskmannen var ikke med i troppen da de i går vant over Huddersfield etter å ha blitt syk tidligere på dagen.

Les: Hvor er Pogba? «Jeg vet ikke, og for å være ærlig driter jeg i det»

Joe Coles siste kommentarer om Jose Mourinhos ledelsesstil kan forklare hans siste behandling mot Paul Pogba.

Joe Cole fra tiden i West Ham

 

Franskmannen har ikke fullført 90 minutter i sine tre siste kamper for Manchester United og ble stående sammen med Mourinho på sidelinjen i 2-0-nederlaget mot Tottenham for noen uker siden.

Les: Angrer han kom tilbake til Manchester United

Rapporter i Frankrike har antydet at den 24-årige blir stadig mer desillusjonert når han spiller som en dyptliggende midtbanespiller.

I samtale med The Coaches ‘Voice, sier Cole, som spilte tre sesonger og vant to Premier League-titler under Mourinho, om 55-åringenes coaching-stil.

«Straight away, han har meg,»

«Jeg mener, han brukte pisken på meg ofte. Og når jeg ser tilbake, var det tider da jeg var veldig sur på ham, men han visste hva han gjorde.»

«Han visste hvordan jeg skulle banke meg på plass og få meg til å prestere ut av meg.

Han visste at hvis han tok meg av laget og så ga meg 20 minutter igjen, ​​skulle han få 20 minutter av det beste jeg kunne gi. »

Joe Cole har en lang karriere bak seg med over 50 kamper for landslaget og spill for klubber som West Ham, Chelsea og Liverpool