Bilde. Sandefjord Fotball: Lars Grorud

Sandefjord fotball skriver det er med stor glede at vi kan informere om at Lars Grorud har signert en ny kontrakt som binder han til klubben ut sesongen 2020. Lars kom til Sandefjord Fotball i 2015 etter overgang fra Fram Larvik. De siste årene har det ikke vært noen tvil om at Lars har vært en tydelig og viktig leder i spillergruppa.

Sesongen 2019 er ingen unntak. Lars har spilt 27 kamper for klubben dette året, og ble valgt til kaptein foran årets sesong av hele spillergruppa og trenerteamet. En sterk spiller både på og utenfor banen, og som er viktig å ha med seg inn i et nytt år.

Forlengelsen var ikke spesielt overraskende, for et par måneder siden på spørsmål fra Eurosport kunne Lars Grorud fortelle om sitt engasjement: «Ja, selvfølgelig. Jeg føler fortsatt jeg har noen år igjen i kroppen og synes jeg har hatt en god sesong. Har lyst på noen år til, sier han og legger til at han ikke er ferdig med å spille fotball»

Les: Fikk bare syv kamper i 2019. Manchester United stopper trener igjen

36-åringen kom til klubben fra Fram Larvik i juli 2015. Han har tidligere spilt for Tønsberg, Sogndal, Brann og Fredrikstad.

– Lars er en proffesjonell fotballspiller som vet hva slags jobb som må ligge til grunn. Lars har en sterk lokal tilhørighet, og han er et stort forbilde for mange barn og unge der ute. Vi er glade for at Lars signerer en ny kontrakt med oss, og gleder oss til en ny sesong i Eliteserien, sier Espen Bugge Pettersen.