Kaoru Mitoma

En «ufordel» med å gjøre det overraskende bra og levere resultater langt over budsjett slik Brighton gjør er enorm interesse fra andre klubber for spillere og trenerteam. Manager Roberto De Zerbi blir nevnt i alle sammenhenger der en storklubb trenger en ny leder, han skal nå være høyt oppe på lista til Tottenham over mulige erstattere for Antonio Conte.

Den som de fleste snakker om i stallen til Zerbi er midtbanespiller Moisés Caicedo som fort kan gå for en milliard. – Men det er flere, japanske Kaoru Mitoma som kom til Brighton & Hove Albion i 2021, og tilbrakte forrige sesong på lån hos Royale Union Saint-Gilloise i Belgia herjer på venstresiden og skaper konstante problemer for motstanderne.

Les: Fortnite får milliardbot

Det gikk bra i Belgia, til tross for det var det nære på at Brighton lot 25 åringen dra videre. – De er glade de bestemte seg for å gi Kaoru Mitoma. Ni mål og seks assist på 27 kamper har vekket interesse fra Arsenal, Manchester City og Real Madrid.

De har hatt representanter på Falmer Stadium en stund. – Det nye er speidere fra Manchester United som dukket opp og fikk med seg Brighton ville 5 – 0 mot Grimsby i kvartfinalen i FA-Cupen. – De fikk se Mitoma sette inn kampens siste mål i kampens siste minutt.

Brighton har kontakt frem til sommeren 2025. Også konservative Transfermarkt har fått med seg verdiøkningen. Fra 3 millioner euro betalt til Kawasaki Frontale til 22 millioner euro ved siste oppdatering i mars.

SISTE: Manchester United i samtaler med Liverpool-flopp!