Solskjær. (foto: united, twitter)

Manchester Evening News heier på byens to største stoltheter (som også splitter byen), men selv lokalavisas entusiasme for signeringen av et av Frankrikes største midtbanetalenter ser ikke ut til å hjelpe United.

Camavinga har vært sterkt linket til Solskjær og gjengen, noe lokalavisa selv har formidlet. Samtidig med at agent Raiola jobber hardt for at klient Pogba skal motstå alle fristelser til å forlenge med United, har 18-åringen hos Rennes blitt mer og mer aktuell som en langsiktig erstatter.

Les: Selv tidligere Liverpool-spillere har begynt å fri åpenlyst til Pogba

Rennes nektet Camavinga fra å representere Frankrike i OL i Tokyo, da alt fokus skal rettes mot å hale ut mest mulig penger før overgangsvinduet stenger 31. august – og Camavinga godt inne i sitt siste år av kontrakten.

Dette burde vel rydde vei for United?

Ifølge Manchester Evening News blir Uniteds samtaler med Camavingas representanter beskrevet som «not encouraging», altså liten interesse fra franskmannen.

Eduardo Camavinga

18-åringen har visst La Liga øverst på ønskelista, hevder lokalavisa.

Linken til Real Madrid har vært sterk siden før nyttår, men med Zidane ute og Real Madrid i økonomisk knestående, kan ikke Rennes forventninger om en skikkelig saftig overgangssum for Camavinga dekkes av Real. David Alaba blir et symbol på dette overgangsvinduet for La Liga-giganten: free transfer, si por favor.

Også Barcelona er i det president Laparta betegner som en «delikat situasjon», der forsterkningene Aguero, Garcia og Depay alle har kommet som free agents.

Les på Tysk fotball: Når 4,3 millioner kroner i ukelønn ikke er nok

Og Ligue 1-klubbene?

Ifølge Manchester Evening News er samtlige franske klubber (PSG lever i sin eksklusive boble) under press til å selge spillere etter at Ligue 1´s TV-rettighetsavtale på 670 millioner pund med Mediapro gikk i vasken.

Har Manchester Evening News rett i at United har fått negative signaler fra Camavinga om overgang til Old Trafford og Premier League, bør Solskjær og gjengen tenke seg nøye om. Spilleren som skal erstatte Paul Pogba bør nødvendigvis ha et brennende ønske om å spille for de røde djevlene.

Er det kun pengene som til slutt styrer 18-åringen til Old Trafford, er overgangen en tabbe helt fra start.

Les: Først etterlengtet signatur med Stefan Johansen så seier over Manchester United