(c) Bilde: Sportsklubben Brann: Japhet Sery Larsen

Hva som er årsaken til at Alexander Søderlund annet enn at Brann har rammer å forholde seg til snudde i døra vil ingen verken klubb eller spiss si noe om.

Vi fikk høre at de var enige om en kontrakt på halvannet år med opsjon på forlengelse, i går kom kontrabeskjeden. Hvis vi skal spekulere tror vi det er tre ting som gjorde at avtalen gikk skeis. For lite penger i potten, tabellsituasjonen som er prekær og at den opprinnelige grunnen for at Brann var spennende for Alexander Søderlund har fått sparken.

Les: Alexander Søderlund ville spille for «bruttern» igjen

Det sier sitt om situasjonen i Bergensklubben når de er hoppende glade og stolte over å ha slått Bjarg 5 – 0 i cupen. (Bjarg spiller i 3 .divisjon som det fjerde nivået i det norske seriesystemet)

Uansett, Brann har fått på plass en dansk svært lovende forsvarsspiller som sikkert kan bidra positivt for laget. Japhet Sery Larsen kommer fra Midtjylland og har signert en fireårskontrakt.

– Jeg er utrolig stolt og glad for å ha signert for Brann. Nå ser jeg bare fram til å møte laget og bidra med det jeg kan, sier Larsen.

21-åringen har vært i Midtjylland siden 2015, med låneopphold i Brentford 19/20-sesongen. Sportssjef i Brann, Jimmi Nagel Jacpbsen, er fornøyd med signeringen.

– Han er en atletisk forsvarsspiller som er sterk defensivt. Det er en fordel for oss at han kan brukes i flere posisjoner, og han er en fin type som kommer til å passe godt inn i spillergruppen, sier han om landsmannen.

«Jeg er utrolig stolt og glad for å ha signert for Brann. Det er en stor klubb, og jeg har hørt mye bra om byen og fansen. Nå ser jeg bare frem til å møte laget og bidra med det jeg kan.

Les: Først etterlengtet signatur med Stefan Johansen så seier over Manchester United