Marokko overrasker stort med å ta ut den ene fotballstormakten etter den andre i VM i Qatar, i går ble de klare for Semifinale mot Frankrike etter å ha sendt Portugal og Cristiano Ronaldo på dør. – På tirsdag var det Spania som fikk svi, det som overrasket mest var ikke nivået til Marokko som helt klart har et godt landslag, men at Spania selv med straffesparkkonkurranse ikke klarte å score et eneste mål.

Landslagssjef Luis Enrique takket for seg vel vitende han har storklubber klare med å signere han som manager. Hans gamleklubb Barcelona hvor han er en ekte klubblegende vil når som helst skyve nesten hvem som helst for å rydde plass.

Atletico Madrid har for første gang siden de ansatte Diego Simeone i 23 desember 2011 denne høsten seriøst vurdert å si han opp.

Vil endre dynamikken i La Liga, eller i den ligaen han måtte velge, akkurat som sin gode venn Pep Guiardiola.

Les: Newcastle går etter Atletico-stjerne som helst vil til Manchester United

Diego Simeone som tjener omtrent 33 millioner kroner i måneden har denne sesongen ikke klart å bringe Atletico Madrid sluttspillet i Champions League og denne sesongen ser det heller ikke så lyst ut i La Liga heller.

Klubben ser på Luis Enrique som erstatter for Diego Simeone
Han forventes å ta en pause fra fotballen i løpet av de kommende månedene, men det forventes også han kommer kraftig tilbake før sesongen 2023/24. Diario AS meldere at Atletico sikter mot Enrique som deres førstevalg som en erstatter for Diego Simeone hvis de endelig bestemmer seg for å sparke han.

Vi vet det sitter langt inne. Den argentinske manageren har forvandlet Atletico siden han ble ansatt for over 12 år siden.

Atletico vil trolig overlate avgjørelsen til Simeone, på grunn av hans ikoniske status i klubben, men administrerende direktør Miguel Angel Gil Marin har mer enn antydet sin interesse for Enrique.

«Jeg liker ham veldig personlig og profesjonelt. Jeg tror han har talentet til å trene hvilket som helst lag i La Liga.

Les: Kongen åpner Nordens lengste jernbanetunnel

«Det er tydelig at han løfter oss alle. For media, spillere og for klubbene, fordi han tilbyr et høyt prestasjonsnivå.»