(foto: manchester united)

Det var mange eksperter som lurte på hva Brasil sin landslagssjef Tite (Adenor Leonardo Bacchi) tenkte på da han valgte å ikke ta ut Alex Sandro til sommerens VM tropp.

Han er en meget habil venstreback på et av verdens beste lag Juventus.

Les på F7: Glem trofeer – for United går det unna så det suser

https://twitter.com/Suave_Swazi/status/995600095033876480

The Times skriver at Manchester United manager Jose Mourinho trolig åpner opp lommeboka for det som trolig blir deres første store signering i sommervinduet.

De som husker helt tilbake til i fjor sommer husker sitter det var standhaftige rykter om enn overgang til Chelsea, men at det ble stoppet av Juventus som ikke ville «lekke» flere spillere etter å ha solgt både Leonardo Bonucci og Dani Alves.

Les: Sensasjon i NHL

Det er bare noen timer igjen til FA Cupfinalen mot Chelsea ( kl 1815). De har vært forholdsvis svake i år, med en skuffende 5 plass for forårets serievinnere. Til tross for at Chelsea selvsagt er en konkurrent er det først og fremst Manchester City Jose Mourinho tenker på før neste sesong. Deres byrival er historisk sterke og Jose Mourinho vet at det trengs kraftige lut til neste år for å kunne løfte Premier League trofeet.

Nye store penger skal være satt av for kjøp frem mot det som kan bli den tøffeste serien neste år.  Manchester United skal være enige med Juventus om en overgang for Alex Sandro for 50 millioner euro.

Det er klart at Liverpool også vil bli en stor utfordrer. I år ble det en fjerdeplass etter en knallsterk avslutning på sesongen, de er også for første gang for et engelsk lag i Champions League finalen siden Chelsea vant 2011/12 sesongen. – Sist Manchester United var i en finale var året før da de tapte 3 – 1 mot Barcelona.

Liverpool hvis de klarer å holde på sine sentrale spillere og matche med noen gode nye vil de bli seriøse utfordrere til Premier League tittelen. Slik kortene er fordelt nå tror vi i sporten at det blir enten Liverpool eller Manchester City som tar Premier League neste år.  – Det tror også Manchester United manager Jose Mourinho vil skje og har etter noen runder med sitt styre fått nesten fritt spillerom i sommerens overgangsmarked.