Jordan Pickford

Den engelske landslagskeeperen Jordan Pickford, som har vært i Everton siden 2017 er ikke fornøyd med å til stadighet teste nedrykksstreken i Premier League, likevel er han forbausende lojal. Englands langslagssjef Gareth Southgate skal ha vært i tenkeboksen en god stund før han landet på å ta ut Pickford til VM i Qatar. – Det viste seg å være et godt valg England kom lenger enn på veldig lenge. (Røk ut i kvartfinalen mot Frankrike)

Gareth Southgate ønsker at alle sine spillere skal erfare tøff konkurranse i Europa, slik at de bedre er forberedt med flagget på brystet. Jordan Pickford har til gode å spille i Champions League!

Les: Daley Blind står plutselig uten klubb

Everton er ikke en toppklubb lenger!

Beste plassering i Pickford sin tid på Goodison park er to 8.plasser de to første sesongene i klubben. Everton endte 2021/2022 sesongen på 16.plass og nå, så langt inneværende sesong ser det enda verre ut med Chelsea-legende Frank Lampard ved roret. – Etter 16.kamper ligger Everton et poeng over de røde streken med bare 14.poeng.

Daily Mail skriver at mulighetene ser svært gode ut. Chelsea, Manchester United og Tottenham følger alle nøye med på hva Jordan Pickford velger å gjøre nå som ting trekker ut i tid.

Spurs leter etter en langsiktig etterfølger til Hugo Lloris (36), mens Chelsea har slitt med å finne en pålitelig keeper de siste sesongene. Man United har i mellomtiden lenge gjennomsøkt markedet for David de Geas erstatter, og Pickfords Cheshire-base er en boks.

United vil skaffe cash via salget av keeper Dean Henderson, som for tiden er utlånt til Nottingham Forest.

Jordan Pickford har mottatt et svært godt kontraktsforslag fra Everton, men slik det ser ut nå ønsker den 28.år gamle keeperen å først finne ut av hvilke muligheten han har.

LES OGSÅ: Benzemas agent: «Var klar allerede til 8.-delsfinalen»

Everton har tilbudt en forlengelse på fem år, men samtidig har ikke klubben fått endelig godkjennelse av eier Farhad Moshiri for det ligger en lønnsøkning og andre forbedringstiltak i tilbudet. Jordan Pickford som er lojal kan faktisk miste sin førstekeeperstatus på landslaget, hvis ikke Everton blir en toppklubb igjen eller han bytter til en klubb som faktisk spiller i Europa.