Det er sånn Spurs trenger Antonio Conte

Arsenal fosser av gårde på topp i Premier League. Forrige sesong knep Conte Champions League-billetten foran nesa på Mikel Arteta, denne sesongen har Martin Ødegaard og gjengen trolig allerede sikret seg en av CL-billetten. Antonio Conte gikk før VM-pausen ut og satte fingeren på mangler i troppen, nå avventer han aktiviteten til Tottenham på overgangsmarkedet før han forplikter seg for nye sesonger som Spurs-manager. En skikkelig utskifting er nå på gang for å gi Conte troppen til å kjempe om trofeene og den nødvendige billetten til Mesternes Mester.

Footballtransfers hevder det er hele seks spillere som skal flyttes på i januar. Tottenham trenger å frigjøre kapital for å hente Contes favoritter, rundt 300 millioner kroner skal hentes fra det som denne sesongen har vært Europas kanskje sterkeste klubb. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 2.5 for Arsenal/Manchester City og Manchester United, 31. desember

For hos Napoli er det entusiasme for en utstøtt Tottenham-spiller. Tanguy Ndombele har hatt en kaotisk karriere hos Spurs siden han ble hentet fra Lyon i 2019 for voldsomme 63 millioner euro. På tross av å være en toppsignering for Londonklubben, står den sentrale midtbanespilleren med bare 91 kamper i Spurs-drakta. I løpet av årene har han røket uklar med det som er av Spurs-managere, siste del av forrige sesong ble han sendt tilbake til Lyon på utleie med kjøpsopsjon på 65 millioner euro. LeoVegas: Sjekk boosted odds til ukas kamper

Heller ikke Lyon så verdien av å ta ansvaret for Ndombele på permanent overgang, i sommer bar det på utleie til Napoli.

Forrige sesong var Napoli innenfor topp tre i Serie A, denne sesongen – med Tanguy Ndombele på banen – har det eksplodert. Suveren i Serie A, sterkt overbevisende i Champions League. Nå har ikke 26-åringen mer enn 735 minutter på kamparenaen fordelt over 17 kamper, men har vist seg som en viktig brikke i lagmaskinereriet til Luciano Spalletti.

Ifølge Foot Mercato har Tottenham avtale om møte med Napoli neste uke for en permanent overgang for Ndombele. Selv om Napoli har en opsjon på kjøp for 30 millioner euro i sommer, skal Londonklubben nå forhandle frem en permanent overgang allerede i januar.

Det jobbes altså steinhardt hos Spurs for å rydde og frigjøre midler til nye investeringer i vinter. Footballtransfers hevder fem andre spillere er på chopping block i januar sammen med Ndembele: Joe Rodon (på utleie til Rennes), Giovani Lo Celso (på utleie hos Villareal), samt Matt Doherty, Emerson Royal og Ryan Sessegnon.

Spurs-direktør Fabio Paratici har fått oppdraget med å forme troppen til en tittelkandidat og overbevise Conte om at han trygt kan sette signaturpennen på forlengelse i januar. Rundt 300 millioner kroner på et Ndombele-salg er et godt bidrag.