Ryan Gravenberch

Ryan Gravenberch forlot Bayern München for Liverpool i fjor sommer. Den nederlandske landslagsmeriterte midtbanespilleren ønsket mer spilletid enn han fikk i Bayern. – Det som så ut som et sjakktrekk viste seg å bli mer av det samme.

Også hos Liverpool har en blanding av skader og varierende form sørget for litt mindre spilletid enn ønsket og tilhørende frustrasjon. Nå kan Gravenberch dra videre etter bare ett år på Merseyside.

Les: Manchester United må kline til og slå overgangsrekorden for å lande Real Madrid-stjerne

Tyrkiske Fotomac melder at 21-åringen er Galatasarays primære mål denne sommeren og at Gravenberch er overraskende åpen for en overgang til Istanbul. De tyrkiske gigantene er rapportert å se Gravenberch som den ideelle midtbanepartneren for tidligere Arsenal og Atlético Madrid midtbanespilleren Lucas Torreira.

Nettstedet nevner imidlertid ikke hvor mye en mulig avtale kan koste, men et blir mindre enn 40 millioner euro som Liverpool betalte i fjor sommer.

Gravenberch har blitt kreditert med tre mål og to assist på 34 kamper for Liverpool.

Les: Jürgen Klopp assistent Pepijn Lijnders er ønsket av storklubb

Blålink: Strawberry har over 225 hotell over hele Norden med fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 unike uavhengige hotell.