Bye-bye, James. (foto: leeds, twitter)

Når noen begynner å nevne muligheten for at Kalvin Phillips en dag ikke skal spille for gjengen på Elland Road, murres det fra Leeds-supporterne. Mot Leicester og Crystal Palace ble det tydelig hva midtbanespilleren betyr for Bielsa. Da satt 24-åringen på skadebenken og Leeds gikk på to 1-4 smeller.

Med Phillips tilbake, forlot Leeds Goodison Park forrige helg med knallsterke tre poeng. For ekspertkommentator Garth Crooks hos BBC er Phillips bygd for større oppgaver: Den perfekte erstatteren til Liverpools kaptein, Jordan Henderson.

Les: Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei

Ikke at noen kommer til å fjerne 30-åringen fra Anfield med det første, men likevel en interessant merkelapp på Leeds-spilleren.

Vi lar Crooks dra analysen av Kalvin Phillips.

-Den engelske landslagsspilleren is making a name for himself og var altfor skarp for Everton. Gutten minner meg om en ung Bryan Robson, da den tidligere Manchester United-spilleren spilte for West Brom. Phillips can cover the ground, han er ikke redd for å stikke inn foten, og har blikket for pasningene. Han tiltrekker seg ikke umiddelbart oppmerksomheten din, men med litt tid skjønner du hvilket enormt bidrag han gir, begynner Crooks ifølge Goal.

Les på F7: Den tyske bohemklubben St.Pauli avslører hvor dårlig det står til i klesbransjen

-Jeg mener han er den perfekte erstatteren til Jordan Henderson, og da mener jeg ikke bare for England, avslutter Crooks.

Som sender ballen videre til Jürgen Klopp.

Før forrige sesong sto Aston Villa klar med 25 millioner pund, men Phillips valgte femårs-forlengelse med Leeds. Fortsetter Phillips utviklingen som bringer ham opp mot Jordan Henderson-nivå, da skal Leeds jobbe hardt for å beholde spilleren med den kuleste hårmanken.

Les: Steve McManaman vet akkurat hvilken medisin Real Madrid trenger