Løsningen som kan gjøre alle happy? (foto: dortmund, twitter)

Jadon Sancho ser ut til å bli/ikke bli i Dortmund (vi er fortsatt ikke noe klokere på disse forhandlingene). Ender 20-åringen med å forlate Bundesliga til fordel for den folketomme heksegryta Old Trafford, kommer forventningene til spilleren som koster godt over milliarden til å være enorme. Fra dag én.

Kai Havertz kom til Chelsea som en av de virkelig heite i tysk fotball og fikk tilsvarende forventninger stilt til seg som en Jadon Sancho etter at overgangssummen endte på rett under milliarden (engangsbetaling pluss add-ons).

Les: Bekreftet: Har 276 kamper for Chelsea i Premier League – gjør comeback som 36-åring

Frank Lampard valgte å sette investeringen i jobb allerede i sesongåpningen mot Brighton. Chelsea gikk overbevisende seierende ut av kampen med 3-1 og kanonspill av Reece James. Kai Havertz fikk sitt første ublide møte med engelsk presse, som beskrev 80 minutter med Havertz-fotball som dypt skuffende.

Etter kampen kom Havertz med en indirekte advarsel til United-supporterne som tror fotballfrelsen ligger i den engelske 20-åringen som har herjet i Bundesliga siden han var tenåring.

Les på Engelske klubber: Gary Neville varsler trøbbel for Manchester United

-Det var en tøff kamp og veldig vanskelig, fordi jeg hadde hatt en lang ferie og kom til fem, seks ganger med trening med laget. Premier League er så mye tøffere enn Bundesliga. Jeg så det på trening og i kampen, sier Havertz ifølge Goal.

Premier League er så mye tøffere enn Bundesliga. Etter et møte med Brighton…

Vi lar denne erkjennelsen henge i luften, og blåser den videre i retning Manchester. Jadon Sancho kan også få seg et fotballsjokk i møte med Premier League.

Les på Sporten: Bekreftet: Jack Grealish gir opp