På vei tilbake, men ikke før i januar (foto: united)

Den gamle dame er ikke kjent for å gi seg lett, Juventus vil i januar gjøre nok et forsøk på å sikre seg Paul Pogba. De skal etter sigende tilbudt Manchester United FIRE spillere i bytte mot franskmannen når overgangsvinduet åpner igjen.

Pogba, som har befunnet seg på sidelinjen med ankelproblemet siden september, er på kontrakt med Manchester United til 2021. (Manchester United har rett til forlengelse av avtalen med et år).

Les: Songdal-keeper tar skrittet ut i den store verden

Det er fortsatt stor usikkerhet om hva Paul Pogba tenker om sin fremtiden, mens han var på United sin tur før årets sesong i Asia sa han at han har til hensikt å lete etter en «ny utfordring».

Real Madrid ble forstått å være opptatt av den franske midtbanespilleren, men ble tilsynelatende skremt av Uniteds prisforespørsel for den tidligere Juventus-mannen.

Men med United som sliter i Premier League og står overfor en tøff kamp for å gjenvinne en topp-fire-mål denne sesongen, hevder klubbens tidligere sjefsspeider Javier Ribalta det er uunngåelig at midtbanespilleren forsvinner.

Les: Se dagens Formel 1-førere hylle Ayrton Senna

Og ifølge Tuttosport jobber Juventus med en avtale om å signere Pogba allerede i januar – og vil prøve å friste United til salget ved å tilby dem fire spillere til gjengjeld.

I henhold til rapporten vil Juventus tilby United sjansen til å signere Mario Mandzukic, Emre Can, Daniele Rugani og Blaise Matuidi i januar.

Dette er fristende navn for Ole Gunnar Solskjær, Manchester United har lenge arbeidet med en overgang for Mario Mandzukic, senest sist uke kom det rapporter om at de har blitt enige om den personlige avtalen. – Den tidlige Liverpool stjernen Emre Can er frustrert over spilletid i Juventus, den tyske midtbanespilleren vil ha «mer å spille på» etter en overgang til Old Trafford.

Daniele Rugani er nok en Juventus-stjerne som kjemper om spilletid. Den italienske forsvareren har vært knyttet til Arsenal i det siste, men han kan vise seg å være et nyttig tillegg ettersom United forsvaret fremdeles sliter..

Pogbas kamerat og internasjonale lagkamerat Matuidi er i mellomtiden en annen knyttet til Manchester United i det siste. Frankrike-stjernen er på «høsten» av sin karriere på 32, men han representerer et nivå av energi og kjøre til midtbanen og ville sikkert presentere en seriøs oppgradering i forhold til brasilianske Fred.

Fotballkommentator Craig Burley mener at United må gjøre alt de kan gjøre for å få så mye penger som mulig for Pogba.

«Paul Pogba, sitt fantastiske talent, ser vi ikke nok av»sa han.

”Jeg tror ikke han vil være i Manchester. Jeg tror han vil være et annet sted, uansett hva han sier».

”Han har egentlig ikke opptrådt konsekvent. Jeg ville ikke beholde ham av den grunn».

«Hvis jeg hadde et flott team, og jeg kunne passe ham inn i det flotte teamet som Ferguson hadde, ville jeg nok beholde ham fordi du vet at han kan produsere».

«Men i dette øyeblikket vil jeg bare ha folk som vil være der, og jeg tror ikke han gjør det.»