Douglas Costa

Juventus skal være klare til å tilby enten Paulo Dybala eller Douglas Costa å sukre avtale om å signere Manchester United midtbanespiller Paul Pogba. – Den franske superstjernen er et viktig mål for Juventus som er i skarp konkurranse med Real Madrid om 26 åringen. I tillegg er Manchester United opptatt av å beholde han. 

Manager Ole Gunnar Solskjær sa på fredag at han forventer Paul Pogba også er på Old Trafford neste sesong, men nå som Juventus tilbyr to meget bra spillere kan det tenkes et salg frister litt mer. – I vinter forsøkte Manchester United å hente Douglas Costa.

Les: Zidane ifølge Marca: «Han tilfører noe som få andre kan»

Tuttosport skriver Real Madrid er villig til å tilby Gareth Bale som en del av en avtale om Paul Pogba, og at Juventus tilbyr enten Dybala eller Costa som begge er usikre på fremtiden i Italia.

Manchester United har vist stor interesse for begge Juventus spillerne, pr nå er det muligens Costa som gir mest mening gitt Uniteds behov for å fylle en angripende, bredere rolle.  – Dybala er også en mulighet, spesielt gitt de siste rapportene om at Barcelona har styrket sin innsats for å signere Marcus Rashford for 100 millioner euro.

Les: Brendan Rodgers er sikker på han henter gammel kjenning fra Liverpool